top of page
5.png

Game Ready
Elleboogpijn 

Elleboogpijn

Game Ready – Elleboogpijn

Game Ready is een medische behandeloplossing die ontworpen is om pijn en ontstekingen na een blessure, operatie of aandoening te verminderen en het herstelproces te versnellen. Het werkt door middel van koude- en compressietherapie, die gericht zijn op het verminderen van ontstekingen, pijn en stijfheid en het verbeteren van de bloedcirculatie en bewegingsvrijheid. Voor elleboogblessures kan Game Ready een effectieve behandeling zijn, aangezien koude-compressietherapie de bloedcirculatie naar het getroffen gebied verbetert en ontstekingen vermindert. Hierdoor wordt pijn en stijfheid verminderd en het herstelproces versneld. Het toepassen van koude-compressietherapie op de elleboog kan ook helpen bij het verbeteren van de bewegingsvrijheid en het verminderen van zwelling. Het koude-compressiesysteem van Game Ready omvat een koude sleeve en een drukband, die op maat zijn aan te passen aan de elleboog. Het apparaat is uitgerust met een speciaal ontworpen ventilator die de koude lucht door het systeem blaast en de temperatuur constant houdt, waardoor patiënten de juiste koude-compressietherapie ontvangen.

Bovendien is Game Ready gemakkelijk te gebruiken en is het apparaat verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor het op elk gebied van het lichaam kan worden gebruikt, waaronder de elleboog. Het apparaat is draagbaar, waardoor patiënten het overal kunnen gebruiken, zelfs onderweg.Game Ready kan helpen bij het herstellen van een elleboogblessure door:
 

Verbetering van de bloedcirculatie:
Het toepassen van koude-compressietherapie verbetert de bloedcirculatie naar het getroffen gebied,
waardoor ontstekingen verminderen.

Vermindering van pijn en stijfheid:
De koude-compressietherapie vermindert pijn en stijfheid en verbetert de bewegingsvrijheid van de elleboog.

Versnelde genezing:
Door de vermindering van ontstekingen, pijn en stijfheid en de verbetering van de bloedcirculatie en bewegingsvrijheid, wordt het herstelproces versneld.

Vermindering van zwelling:
De koude-compressietherapie vermindert de zwelling van de elleboog, waardoor het herstelproces verder versneld wordt.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder!

06-50 54 44 33


 

bottom of page