top of page
Klaar (1).png

Thuis op de bank, sneller herstellen
met Game Ready!

Game Ready Technologie

 

Game Ready is een merk dat wordt gebruikt voor het sneller herstellen van spieren, gewrichten en weefsels na blessures of een operatie. Onze innovatieve technologie wordt gebruikt door professionele voetbalclubs, fysio praktijken en in samenwerking met orthopedisch chirurgen. Het biedt de uitkomst van (inmiddels al jaren) een succesvolle formule, een combinatie van circulaire koudetherapie in combinatie met cyclische compressie. Zo zijn twee gecompliceerde methodes eenvoudig toe te passen tegelijkertijd. De Game Ready is het hulpmiddel als het gaat om de behandeling van chirurgische en acute blessures waarvoor koeling en compressie worden geadviseerd. 

Het systeem maakt gebruik van slimme bandages die om het geblesseerde gebied worden gewikkeld en het gekoelde water loopt van het toestel naar de bandage door middel van een slang. De verkoeling en compressie helpen de bloedcirculatie te verbeteren en de pijn en zwelling te verminderen. Compressie wordt ook toegepast om de bloedstroom te verhogen en te helpen bij het herstel van het geblesseerde gebied. Game ready wordt vaak gebruikt door atleten en fysiotherapeuten na een blessure of operatie.

 

Wat is koudetherapie?

Koudetherapie is een behandeling waarbij het lichaam wordt blootgesteld aan lage temperatuur, meestal door middel van ijs of ijskoud water. Dit kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verminderen van pijn, ontsteking, spierkrampen, weefselletsel. De compressie duwt de vloeistoffen weg van de plaats van het letsel en vermindert zwellingen. Dit voorkomt weefselschade en versnelt het genezingsproces na operatie of van acute blessures.
 

Wat doet cyclische compressie?

Het is bewezen dat compressie zwellingen beperkt, oedeemvorming controleert en het genezingsproces versnelt. Daarbij is bewezen dat cyclische compressie in een klinische omgeving effectiever is dan statische compressie. De cyclische compressie van Game Ready zorgt ervoor dat de bandage zich aanpassen aan de contouren van het lichaam voor betere koudetherapie.

De voordelen van Game Ready blessure herstel

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van Game Ready blessure herstel. Het systeem is makkelijk te gebruiken en kan de hulpstukken zitten comfortabel, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en efficiënte manier om te herstellen van blessures. Daarnaast is het systeem zeer effectief en kan het helpen om blessures sneller te genezen, wat betekent dat u sneller weer kunt terugkeren naar uw favoriete sport of activiteit.

Game Ready. De hersteloplossing voor blessures en operaties voor patiënten,
topsporters en professionals.

Game Ready is een unieke en ongeëvenaarde hersteloplossing voor patiënten die een blessure of operatie hebben ondergaan. Voor topsporters, atletische trainers en professionele sportteams. Voor patiënten die worden behandeld door vooruitstrevende orthopedische chirurgen en fysiotherapeuten en voor mensen die weer volop willen deelnemen aan wat voor hen belangrijk is na een blessure of operatie.

Game Ready vs. traditionele behandelmethoden

Veel mensen vragen zich af of Game Ready een betere oplossing is dan traditionele behandelmethoden. Het antwoord is ja. Game Ready maakt gebruik van geavanceerde technologie en ontwerp om de bloedcirculatie te verbeteren en de genezing van blessures te versnellen. Dit betekent dat u sneller kunt herstellen van blessures dan met traditionele behandelmethoden. Het verschil zit in de unieke combinatie van circulaire verkoeling in combinatie met cyclische compressie. De koudetherapie kan pijn, spierkrampen, weefselletsel en zwellingen verminderen en compressie duwt vloeistoffen weg van de plaats van het letsel en vermindert zwellingen. Dit voorkomt weefselschade en bevordert het genezingsproces.
 

Conclusie

Het is duidelijk dat Game Ready een revolutie is in de wereld van blessure herstel en biedt een effectieve, comfortabele en gemakkelijke oplossing voor mensen die op zoek zijn naar manieren om snel te herstellen van blessures. Als u op zoek bent naar een betere manier om te herstellen van blessures, dan is Game Ready de oplossing voor u.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder!

06-50 54 44 33


 

bottom of page