top of page
1.png

Game Ready Kniepijn 

Kniepijn

Game Ready - Kniepijn
Game Ready is een medisch apparaat dat is ontworpen om pijn te verminderen en de genezing te versnellen na een blessure, operatie of vervelende aandoening. Het werkt door het toepassen van koudetherapie en compressie op het getroffen gebied. Hierdoor wordt de bloedstroom verminderd, waardoor ontstekingen afnemen en pijn vermindert. Ook wordt de stijfheid verminderd en de bewegingsvrijheid verbeterd.

Voor kniepijn is Game Ready effectief omdat het de bloedstroom naar het gebied vermindert en daardoor ontstekingen vermindert. Het toepassen van koudetherapie vermindert ook de pijn en stijfheid en verhoogt de bewegingsvrijheid van het kniegewricht. Hierdoor kan het herstelproces versnellen en kunnen patiënten sneller weer actief zijn.

 

Game Ready bij kniepijn werkt door middel van een koude-compressiesysteem, wat betekent dat het getroffen gebied wordt omgeven door een koude sleeve en een drukband om de compressie te verhogen. Het apparaat is voorzien van een speciaal ontworpen ventilator die de koude lucht door het systeem blaast en de temperatuur constant houdt. Dit betekent dat de patiënt de koude en compressie ontvangt die nodig is voor het herstelproces. Bovendien is Game Ready gemakkelijk te gebruiken en is het apparaat eenvoudig aan te passen aan de behoeften van de patiënt. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor het op elk gebied van het lichaam kan worden gebruikt, waaronder het kniegewricht. Bovendien is het apparaat draagbaar, waardoor patiënten het kunnen gebruiken waar en wanneer ze willen, zelfs onderweg.


Game Ready kan helpen bij het herstellen van kniepijn door:
 

Vermindering van knie ontstekingen:
Het toepassen van koude en compressie vermindert de bloedstroom naar het getroffen gebied, waardoor ontstekingen afnemen.

Vermindering van kniepijn en stijfheid:
De koude vermindert de pijn en stijfheid en verhoogt de
bewegingsvrijheid van het kniegewricht.

Versnelde knie genezing:
Door de vermindering van ontstekingen en pijn, en de verbetering van de bewegingsvrijheid, kan het herstelproces versneld worden.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder!

06-50 54 44 33


 

bottom of page