top of page
2.png

Game Ready  
Schouderpijn 

Schouderpijn

Game Ready – Schouderpijn

Game Ready is een medisch apparaat dat ontworpen is om pijn te verminderen en de genezing te versnellen na een blessure, operatie of aandoening. Het werkt door het toepassen van koudetherapie en compressie op het getroffen gebied. Dit vermindert de bloedstroom en vermindert daarmee ontstekingen en pijn. Bovendien vermindert het de stijfheid en verbetert het de bewegingsvrijheid.

Voor schouderblessures is Game Ready effectief omdat het de bloedstroom naar het getroffen gebied vermindert, waardoor ontstekingen afnemen en pijn vermindert. Het toepassen van koudetherapie vermindert ook de stijfheid en verbetert de bewegingsvrijheid van het schoudergewricht. Hierdoor kan het herstelproces versneld worden en kunnen patiënten sneller weer actief zijn.

Game Ready werkt door middel van een koude-compressiesysteem, wat betekent dat het getroffen gebied wordt omgeven door een koude sleeve en een drukband om de compressie te verhogen. Het apparaat is voorzien van een speciaal ontworpen ventilator die de koude lucht door het systeem blaast en de temperatuur constant houdt. Hierdoor ontvangt de patiënt de koudetherapie en compressie die nodig is voor het herstelproces. Bovendien is Game Ready gemakkelijk te gebruiken en is het apparaat eenvoudig aan te passen aan de behoeften van de patiënt. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor het op elk gebied van het lichaam kan worden gebruikt, waaronder het schoudergewricht. Bovendien is het apparaat draagbaar, waardoor patiënten het kunnen gebruiken waar en wanneer ze willen, zelfs onderweg.

 

Game Ready kan helpen bij het herstellen van een schouderblessure door:
 

Vermindering van ontstekingen:
Het toepassen van koude en compressie vermindert de bloedstroom naar het getroffen gebied,

waardoor ontstekingen afnemen.

Vermindering van pijn en stijfheid:
De koude vermindert de pijn en stijfheid en verhoogt de bewegingsvrijheid van het schoudergewricht.

Versnelde genezing:
Door de vermindering van ontstekingen en pijn, en de verbetering van de bewegingsvrijheid, kan het herstelproces versneld worden.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder!

06-50 54 44 33


 

bottom of page